ANNONCE

P-vagter ved Christiania beskyttes af politi

27. juli 2012 11:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
P-vagter ved Christiania beskyttes af politi
Billede mangler

Her et halvt år efter, at tre parkeringsvagter blev udsat for et voldeligt overfald ved Christiania har Center for Parkering stadig brug for politi-beskyttelse i området.
Det gælder om at undgå en gentagelse, lyder det fra Anders Møller, som er centerleder ved Center for Parkering i København.
– Det kan skabe uro, hvis vi er der, og derved bliver vi udsat for en unødig risiko, hvis ikke politiet er i nærheden, siger Anders Møller til DR København.
Anders Møller, som har det ledelsesmæssige ansvar for parkeringsvagterne beklager situationen, men sådan er forholdene nu engang, erkender han.
– Jeg synes, det er ærgerligt, at vi har nogle steder i byen, hvor man er nødt til at arbejde under de her forhold. Men sådan er forholdene, hvis vi skal arbejde på gaderne i nærheden af Christiania, fortæller han til DR København.
Området omkring Christiania er det eneste sted i København, hvor parkeringsvagterne har brug for politiets beskyttelse – og der er ingen der tør gætte på, hvor længe det er nødvendigt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu