ANNONCE

På biibo.dk er der store besparelser på bilreparationer

25. oktober 2011 13:42 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
På biibo.dk er der store besparelser på bilreparationer
Billede mangler

Hjemmesiden biibo.dk giver bilejere mulighed for, nemt hurtigt og gratis, at spare tusindvis af kroner årligt på deres bilreparationer.
Der er rigtig mange penge at spare ved at indhente flere tilbud på bilreparationer igennem www.biibo.dk , inden man kører bilen på værksted.
 
Biibo.dk har indtil nu over 120 autoværksteder over hele Danmark med hver deres online værkstedsprofil med billeder, information og lokation.
Biibo.dk giver dermed bilejere et bedre indblik i de danske autoværksteder inden bilen skal serviceres eller repareres. Samtidig kan bilejere spare flere tusinde kroner årligt.
En bilejer skal blot gå ind på www.biibo.dk og vælge hvad der skal laves på bilen. Herefter bliver opgaven sendt ud til Biibo.dk´s værksteder i kundens nærområde, og de kan nu byde på opgaven.
En bilejer får typisk imellem 2-7 tilbud på en opgave. Bilejeren kan gratis og uforpligtende sammenligne priserne og vælge det autoværksted, som skal udføre reparationen. En typisk besparelse ligger ifølge biibo.dk på mellem 30-50%,.
Når bilejeren accepterer tilbuddet igennem Biibo.dk, kontakter værkstedet bilejeren og laver en aftale.
Ifølge indehaver af Biibo.dk, Christian Markedal, er der rigtig mange penge at spare ved at få tilbud fra flere autoværksteder.
– Hos Biibo.dk ser vi eksempler på bilejere der har sparet over 50% på simple bilreparationer. Biibo.dk skaber ikke en priskrig i autobranchen, men giver blot bilejeren det nødvendige indblik i autoværktedernes priser, inden de skal ud og vælge, siger Christian Markedal.
Biibo.dk oplever stor interesse fra både bilejere og autoværksteder, og har alene den seneste uge fået 13 nye autoværksteder.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu