ANNONCE

På flugt fra politiet med 200 km/t

1. december 2020 13:08 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Tre mænd er anholdt.

På flugt fra politiet med 200 km/t
Politiet fulgte efter de mistænkte fra Randers til Aarhus. Genrefoto.

Et indbrud afsluttet for øjnene af vidner førte til, at Østjyllands Politi natten til tirsdag jagtede mistænkte gerningsmænd, der kørte op mod 200km/t i forsøget på at slippe væk. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten for kredsen.

Politiet blev alarmeret ved 03-00-tiden mandag nat. Et ægtepar med adresse på Skovsangervej i Assentoft, Randers SØ, var vågnet, fordi deres hund gøede på en underlig måde.

Ægteparret kunne ud af vinduet se en ukendt bil parkeret foran deres hus samt tre personer i genboens indkørsel. En af de tre personer gik med nogle lamper, en anden med nogle stole. Ægteparret ringede 112, mens de kunne se de tre mænd få stolene ind i bilen for så at køre stille og roligt fra stedet.

Beskrivelsen af bilen og de tre mænd var gode nok til, at en patrulje, der var ude og lede efter indbrudstyvene, så bilen komme kørende mod patruljebilen ad Ringvej Syd kort før krydset ved Stampenvej.

Biljagt

Betjenten bag rattet foretog en u-vending, hvilket fik føreren af den anden bil til at sætte farten op. Så startede biljagten.

I løbet af eftersættelsen blev der smidt flere ukendte genstande ud af den flygtende bil, såvel som to stole. Politiet og den eftersatte bil kørte på motorvej E45 i sydgående retning med en hastighed på op mod 200 km/t.

Den flygtende bil kørte af motorvejen ved afkørsel 44 Hadsten. Føreren fortsatte frem for rødt lys i krydset ved Ødumvej med mindst 100km/t, tilbage på Østjyske Motorvej, siden Djurslandsmotorvejen og efterfølgende Søftenvej/Randersvej. Føreren kørte over for rødt lys ved Skejbygårdsvej, og på Skelagervej ramte bilisten i øvrigt et skilt.

Kørte ind i politibilen

Politiet forsøgte at komme op på siden af den flygtende bil, hvilket fik føreren af denne til at køre ind i politibilen, før føreren kørte ind på et stisystem. Her endte flugtbilen i en hæk. Føreren af bilen stak af til fods, og han blev indhentet og anholdt. I bilen fandt man en 27-årig mand på det ene bagsæde og en 21-årig mand liggende på bagsædet. I bilen fandt man også flere genstande, man formoder stammer fra indbrud, herunder designerstole, parfumer, tasker og tøj.

Alle tre mænd er sigtet for indbrud, mens den 30-årige desuden bliver sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret, kørsel frem for rødt lys og kørsel med for høj hastighed.

De tre mænd fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Randers tirsdag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu