ANNONCE

Påvirket biltyv havde fireårig med i bilen

14. december 2020 22:20 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En mand forsøgte - med sit fire-årige barn i bilen - at køre fra politiet.

Påvirket biltyv havde fireårig med i bilen
En 32-årig mand forsøgte at slippe fra politiet. Det gik ikke så godt. Foto: Colourbox.

En biljagt endte lørdag med et hav af sigtelser til en 32-årig mand. Derudover også en henvendelse fra politiet til de sociale myndigheder.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Lørdag klokken 17.35 ville færdselspolitiet foretage en rutinemæssig kontrol af en personbil på Bakkelund i Havdrup.

Føreren af personbilen ønskede dog ikke at tale med politiet og satte hastigheden op for at køre væk fra politikontrollen.

Færdselspolitiet kørte dog efter bilisten, der kørte med væsentlig højere hastighed end tilladt af en cirka fem kilometer lang strækning ad blandt andet Tykmosevej og Yderholmvej til Naurbjergvej, hvor føreren mistede kontrollen over bilen og havnede på en mark.

I bilen befandt sig ud over en 32-årig mand fra Havdrup som fører også hans datter på blot fire år, og begge var uskadte.

Den 32-årige blev straks anholdt som mistænkt for at være både spiritus- og narkotikapåvirket under kørslen i bilen, der i øvrigt var forsynet med stjålne nummerplader.

Så væltede det ned med sigtelser

Den 32-årige var også i forvejen frakendt retten til at føre bil, så han blev også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven, inden han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Bilens ejerforhold kunne den 32-årige ikke fortælle politiet noget om, så politiet fik bilen bugseret ind til nærmere undersøgelse, hvilket medførte, at politiet også sigtede den 32-årige for uberettiget brug af personbilen.

Den 32-årige blev løsladt efter afhøring til de mange sager, og efterfølgende har politiet udfærdiget en socialrapport til de sociale myndigheder af hensyn til den fire-årige piges tarv.

Politiet vil tage kontakt til den 32-årige senere, når de mange sigtelser skal afgøres strafferetligt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu