ANNONCE

Pædofili-sigtet oldefar dømt før

3. december 2011 14:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Pædofili-sigtet oldefar dømt før
Billede mangler

Oldefaren, der er sigtet i sagen om misbrug af sit ti-årige oldebarn i Brønderslev, blev for kun fire år siden dømt for pædofili.
I 2007 fik den 78-årige mand en betinget dom på to år for at have misbrugt to piger i flere år – den ene fra hun var fem år gammel, skriver Ekstra Bladet.
Overgrebene begyndte i det små i 1991, men da pigen var 10 år i 1995 havde den dømte fuldbyrdet samleje med pigen flere gange om måneden. Pigen angav den ældre mand, da hun fyldte 18 år. Dommeren gjorde dengang straffen betinget på grund af den dømtes høje alder.
Nu står den 78-årige så sigtet for overgreb på sit oldebarn. Pigen er ifølge anklageskriftet voldtaget af familiemedlemmer helt frem til påsken i år, selvom hun i to et halvt år har været i kommunens varetægt og har boet hos en plejefamilie.
For et halvt år siden begyndte pigen at fortælle sin psykolog om de omfattende overgreb, og her blev politiet involveret.
Torsdag blev fire familiemedlemmer heriblandt hendes far og oldefar anholdt.
Mændene er blandt andet også sigtet for, dels sammen og dels hver for sig at have indført en finger i pigens anus og skede, ligesom de flere gange stak en aflang genstand op i hende, ifølge sigtelsen.
To af mændene er desuden sigtet for at have fastholdt pigen i fødderne 24. april i år, hvorefter de indførte en finger i hendes anus og skede og fik en hund til at krænke hende. En af mændene er sigtet for samleje og anden kønslig omgængelse end samleje.
De fire er fængslet til den 22. december.
Kilde: Ekstra Bladet

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu