ANNONCE

Pakkebud fik frarøvet pakkerne

11. september 2020 12:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Et pakkebud blev konfronteret af en pakkeglad mand, der medbragte en løs rottweiler.

Pakkebud fik frarøvet pakkerne
Pakker er der nok af, men derfor skal man jo ikke gå og stjæle dem. Genrefoto: Scanpix

I takt med, at danskernes handel er flyttet online, er der skudt flere og flere pakkefirmaer op, og desuden fragtes mange flere pakker rundt i Danmark – og hele verden generelt. Torsdag blev et 23-årigt pakkebud udsat for en grim oplevelse i det vestlige Aarhus.

Østjyllands Politi skriver i sin døgnrapport, at buddet var inde i en kiosk på det i øvrigt uroplagede Kappelvænget for at hente pakker til udbringning. Manden fragtede pakkerne fra butikken til sin bil i poser.

Da arbejdet med at sorte og skanne dem til indlevering gik i gang, dukkede en for buddet ukendt mand op. Han medbragte en rottweiler, der ikke var i snor. Det i sig selv lyder intimiderende nok. Men buddet forklarede faktisk politiet, at det begyndte fredeligt.

Først spurgte manden interesseret ind til arbejdet som pakkebud og forlod stedet igen, men – skriver politiet – “kort efter vendte manden dog retur og sagde, at han skulle have nogle af pakkerne, hvilket den 23-årige afviste. Manden forsøgte gentagne gange at få fat i en af sækkene med pakker, mens den 23-årige forsøgte at spærre for ham”.

Det medførte en anspændt stemning. Det gjorde pakkebuddet så bange, at han begyndte at filme den anden mand, der til gengæld kvitterede ved at stjæle begge poser med pakker og gik fra stedet i retning mod Kappelvænget 8.

Han opdagede dog, at den 23-årige stadig filmede ham, så han vendte tilbage og gik, sammen med sin hund, truende hen til den 23-årige og forlangte, at han slettede videoen, hvilket han gjorde. Mand og hund forlod stedet, og så stak det 23-årige bud af i sin pakkebil.

Nu beder Østjyllands Politi om hjælp til at identificere pakketyven. Manden beskrives som:

– Mellemøstlig af udseende
– 20-25 år gammel
– Cirka 170 centimeter høj
– Spinkel af bygning
– Var iført en sort dynejakke, grå hættetrøje og sorte bukser
– Medbragte en rottweiler, som ikke blev ført i snor

Østjyllands Politi hører gerne fra personer, der har set episoden – og særligt gerne fra de to personer, der skulle have befundet sig på stedet, og som den 23-årige har oplyst, han på et tidspunkt bad om hjælp. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu