ANNONCE

Palle i chok: -Der sidder 24 hagl i din kat

23. april 2021 16:45 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Selv dyrlægen var chokeret, da Amigo var blevet røntgenfotograferet. Den dag besluttede familien sig for at aflive katten

Se flere fotos i billedgalleriet herover

Den gamle familiekat Amigo skulle sidste tirsdag et smut til dyrlægen, da han døjede med smerter i ryggen. Familien Ravn fra Humlum ved Struer fik dog et gevaldigt chok, da dyrlægen vendte tilbage med røntgenbillederne af katten. 24 hagl sad i kattens bagben, forben, ryg og mave.

Kattens ejere Palle Lykke Ravn og konen Rikke Fjordbak Ravn har dog ingen idé om, hvor og hvornår det er sket. Amigo var en kælen indekat, som sjældent forlod gårdspladsen ved deres hjem. Men på et eller andet tidspunkt har nogen skudt katten på klods hold med et haglgevær.

Derfor vurderer Palle Lykke Ravn også, at det må være sket i nærheden af deres hjem.

– Det har jeg det rigtig skidt med. Hvorfor skyde på en forsvarsløs kat? Vi bor på en gård med langt til naboer, den har ikke kunne genere nogen og har haft det perfekte katteliv herude, siger han til Newsbreak.dk.

Sidst Amigo blev røntgenfotograferet var i 2010, og her var der intet at se på billederne. Nogen har derfor skudt katten mellem 2010 og frem til han skulle til dyrlægen.

Gemte sig

Da Amigo var yngre, tog han tit nogle lidt længere ture. Men familien har aldrig opdaget, at den er blevet skudt. Det var derfor også først da katten begyndte at døje med rygsmerter i sidste uge, at familien valgte at tage den til dyrlæge.

– De sidste dage havde den ondt i ryggen og gemte sig i sin kurv. Den kunne ikke gå rigtigt. Men den sidste dag var en de dage med sol og varme, og da jeg åbnede døren ud til haven gik den straks derud og sad i solen og sad derude indtil vi skulle ind til dyrlægen, husker Palle Lykke Ravn.

De valgte at få katten aflivet på stedet. Nu står familien Ravn uden deres elskede kat, som de tog ind i deres hjem som killing i 2006. På den skønne solskinsdag, som blev Amigos sidste, begravede ægteparret ham i baghaven. Men blandt de triste følelser gemmer sig også en vrede over, at nogen kan finde på at skyde et forsvarsløst dyr.

– Vi savner den. Den var gammel, så vi vidste godt vi ikke have den så længe endnu. Men jeg er vred over at den blev skudt og over at nogen kunne finde på det. Den var en del af vores lille familie og har efterladt en tomrum, siger Palle Lykke Ravn til Newsbreak.dk.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu