Pistorius i telefon: Har dræbt min skat

17. februar 2013 12:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Pistorius i telefon: Har dræbt min skat
Billede mangler

– Jeg har dræbt min skat.

 

Sådan lød den panikslagne besked til Justin Divaris, da han natten til torsdag blev ringet op af sin bedste ven, Oscar Pistorius.

Det er den engelske avis Sunday People, der har interviewet Justin Divaris, som kan afsløre nye detaljer om den tragiske nat i Pretoria, hvor den 29-årige model Reeva Steenkamp mistede livet efter flere pistolskud.

Divaris fortæller, at Pistorius ringede ham op og var i panik.

– Min skat. Jeg har dræbt min skat. Gud, tag mig væk, sagde Pistorius ifølge vennen i telefonopkaldet, som skete før politiet nåede frem til hjemmet, hvor Steenkamp blev fundet død.

Justin Divaris spurgte forvirret Pistorius, hvad han mente, og “blade runner” gentog sin panikslagne besked.

– Der har været en frygtelig ulykke. Jeg har skudt Reeva, sagde Pistorius angiveligt. 

Telefonen blev derefter givet videre til Pistorius’ nabo, som kunne fortælle Divaris, at det var rigtigt nok, hvad Pistorius fortalte, og at vennen skulle komme omgående.

Da Divaris nåede frem til Oscar Pistorius’ hjem var politiet ankommet og havde afspærret området. Vennen nåede at se Steenkamp ligge under tæpper og klæder.

Pistorius blev tilbageholdt i garagen, men Divaris fik lov til at snakke med den chokerede stjerne. ‘Blade Runner’ var helt ude af sig selv og gentog ordene om, at han havde dræbt sin skat.

– Jeg var hos ham i 10 minutter og spurgte ham præcist hvad, der var sket, men han kunne ikke svare, og han gentog bare det samme.

Søndag er det kommet frem i sydafrikanske medier, at der også er blevet fundet et blodigt cricket bat i hjemmet i Pretoria. I første omgang forlød det, at Pistorius kunne have forvekslet Reeva Steenkamp med en indbrudstyv, men der teori afviser politiet.

– Formodningen er, at det første skud i soveværelst ramte hende i hoften. Herefter gemte hun sig på toilettet. Her blev der affyret tre skud mere, siger en politikilde ifølge Africareview.com.

Oscar Pistorius er anklaget for overlagt mord, men han nægter sig skyldig. I næste uge fortsætter den indledende sag mod den sydafrikanske stjerne.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu