ANNONCE

Paprika Steen hacket

29. december 2020 13:37 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den danske skuespillerinde advarer nu andre om ikke at gå i samme fælde.

Paprika Steen hacket
Paprika Steen fortæller, at hun var træt og gik i en fælde. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Julen blev formentlig en tand mere stressende end planlagt for skuespillerinden Paprika Steen, der, mod sin vilje, har vinket farvel til sin Instagram-konto.

Paprika Steen fortæller selv, fra sin nye konto, paprikasteen_official, at den gamle konto blev hacket, og i et opslag advarer hun folk mod ikke at falde i samme fælde som hende.

Træt

Til B.T. og Ekstra Bladet fortæller Paprika Steen lidt mere om, hvordan hun mistede adgangen til profilen, der over årene havde samlet 42.000 følgere til sig.

– Jeg var lidt træt efter juleaften og modtog en besked. Da de skrev mit password ikke duede, skulle jeg nok have lugtet lunten, men jeg var lidt langsom i hovedet den morgen og faldt pladask i, siger Paprika Steen til Ekstra Bladet.

I et opslag på Instagram kan man se et screenshot af den fælde, Paprika Steen faldt i.

Her kan man læse, at fælden var en besked, hvori man kunne læse, at skuespillerinden kunne få det blå ikon, verificerede Instagram-brugere har på deres profiler, hvis hun tog kontakt til afsenderen af beskeden.

På den måde blev hun lokket til at afgive kontrollen over sin konto. Til Ekstra Bladet fortæller hun, at den oprindelige konto nu er blevet lukket.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu