ANNONCE

Par bar masker med nazikors på indkøb

27. juli 2020 16:10 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

To kunder i et supermarked blev skældt ud, fordi de bar masker med nazikors på.

Par bar masker med nazikors på indkøb
Et par bar ansigtsmasker med nazikors på, da de handlede i Walmart. Det endte med at politiet blev tilkaldt. Foto: REUTERS/Brendan McDermid

Lørdag blev politiet tilkaldt til et supermarked i Minnesota.

Her var to kunder gået ind iført masker med nazikors på, og det fik andre kunder til at give dem en skideballe, skriver TMZ.

På trods af at de to kunder – en 59-årig mand og en 64-årig kvinde – har fortalt, at de ikke er nazister, så var de alligevel iført masker med det nazistiske symbol på, da de var taget i Walmart for at handle.

Det fik andre kunder i butikken til at reagere.

Deres optræden medførte også, at politiet blev tilkaldt til supermarkedet.

Politiet var blevet oplyst om, at parrets masker havde ført til noget af en heftig diskussion iblandt parret og andre kunder i butikken.

Det endte med, at politiet forbød parret med maskerne i at vende tilbage til Walmart i et år på grund af deres opførsel.

Efterfølgende har supermarkedskæden kommenteret optrinnet.

Hvad der skete i vores butik i Marshall, Minnesota i dag var uacceptabelt. Vi stræber efter at skabe et trygt og rart miljø for alle kunder og vil derfor ikke tolerere nogen form for diskrimination eller chikane overhovedet i vores virksomhed,” skrev kæden i en officiel udmelding og fortsatte:

Vi beder alle om at bære masker i vores butik af hensyn til deres egen og andres sikkerhed, og det er meget uheldigt at nogle individer har udnyttet pandemien til at opføre sig krænkende overfor andre kunder og så endda i vores butik.

Ifølge det lokale medie KSTP.com blev parret bedt flere gange om at tage deres masker af, da de blev anset for at være stødende. Men det nægtede parret.

Siden har flere borgmestre kommenteret optrinnet, der alle er rystet over, at der findes borgere, der gør sådan. De kalder det blandt andet vanærende, dumt og jævnt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu