Par trækker sig fra Nybyggerne

20. februar 2019 22:16 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Lykkelige omstændigheder tvinger deltagerne til at sige farvel til drømmen om hus i Randers.

Par trækker sig fra Nybyggerne
Stine og Kenneth har trukket sig fra Nybyggerne. Foto: André Blinkilde/TV2

Kort efter fjerde afsnit af Nybyggerne er blevet sendt, afslører TV2 nu, at det næste afsnit bliver uden et af parrene. Stine og Kenneth fra det blå hus har nemlig trukket sig fra konkurrencen.

Det er dog lykkelige omstændigheder, der har fremtvunget den overraskende beslutning. Stine er nemlig gravid. Afskeden kommer halvvejs inde i serien af programmer.

– Under optagelserne til program fire fandt vi ud af, at Stine var gravid. Det kom bag på os, men var samtidig med til at forklare rigtig meget, blandt andet hvorfor Stine havde været så træt og havde haft kvalme, siger Kenneth Gyde Poulsen til TV2.

Det er første gang i programmets historie, at et par trækker sig før tid. De resterende tre par fortsætter konkurrencen om at vinde et hus til en værdi af 2,6 millioner kroner.

– Jeg glæder mig på Stine og Kenneths vegne over, at de venter barn – og selvom vi nu sadler om fra fire til tre par i programmerne, kan seerne se frem til at komme endnu tættere på Sif og Mathias, Ida og Mads og Lourdes og Nicolai. Parrenes videre færd i konkurrencen om at vinde huset bliver jo hverken mindre hårdt eller spændende, fordi de kun er tre par i finalen, siger programredaktør Stine Lundbak Ravn til TV2.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu