ANNONCE

-Jeg er hamrende ligeglad

22. august 2020 13:45 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Partiet har brugt Sundhedsstyrelsens brevhoved.

-Jeg er hamrende ligeglad
Nu politianmelder Sundhedsstyrelsen partiet JFK21 for at have brugt styrelsens brevhoved i en folder om corona. Foto: Sundhedsstyrelsen.

Den ser ud til at komme fra Sundhedsstyrelsen.

Det gør den bare ikke, den folder, der giver sin egen udlægning af mundbinds effekter. Eller mangel på samme.

Nu er partiet JFK21 meldt til politiet.

Det skriver Berlingske.

Som Newsbreak.dk kunne fortælle 17. august, så var partiet (Jorden Frihed Kundskab) og Sundhedsstyrelsen brevhoveder trykt side om side.

Derfor gik Sundhedsstyrelsen ud og advarede om de falske foldere på sin Facebook-side.

“Vi har desværre erfaret, at der bliver delt foldere ud om mundbind med Sundhedsstyrelsens logo. Sundhedsstyrelsen er ikke afsender på materialet, og vi opfordrer dig til at besøge vores hjemmeside for information om mundbind”, skrev styrelsen.

Nu har den så taget et ekstra skridt.

“Da vi er midt i et udbrud med ny coronavirus, hvor Sundhedsstyrelsens kommunikation om mundbind har til formål at forebygge smittespredning, tager vi denne sag meget alvorlig” skriver Sundhedsstyrelsen i en e-mail til Berlingske.

På partiets Facebook-side lægges der heller ikke fingre imellem, hvad partiet synes om mundbind. Desuden antydes også, at corona var planlagt.

JFK21 vendte aldrig tilbage på Newsbreak.dks henvendelse. Og det lader ikke til, at en politianmeldelse ryster Mads Palsvig, der er JFK21s formand.

– Vi har brugt deres logo, fordi vi har citeret dem, og jeg er hamrende ligeglad med, at jeg har brugt det logo. Man kan politianmelde folk for alt muligt, jeg har brugt logoet lovligt for at indikere, at ordene kommer fra Sundhedsstyrelsen, de kan findes på deres hjemmeside, siger han til Berlingske

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu