ANNONCE

Pas på: 11 madrester der kan gøre dig syg

5. september 2020 08:57 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Der er nogle madrester, du bør tænke dig godt om, før du spiser.

Både for klimaets og din pengepungs skyld er det rigtig smart at forsøge at gemme rester af maden og spise det senere.

Rigtig mange madvarer egner sig også rigtig fint til at blive gemt, men der er findes dog også madrester, du bør tænke dig godt om, inden du spiser.

De kan nemlig risikere at gøre dig syg – især i forbindelse med genopvarmingen.

Det skriver det amerikanske magasin, The Healthy.

Magasinet har således samlet 11 typer af rester, som du bør være forsigtig med at gemme og varme op igen.

Du kan se listen i galleriet ovenfor.

Opbevar rester korrekt

Selv hvis en fødevare ikke er på listen ovenfor, kan den stadig risikere at blive sundhedsskadelig, hvis du ikke opbevarer den korrekt.

Som Newsbreak.dk er der nemlig nogle helt klare retningslinjer for, hvordan du bør.

Du kan læse mere om, hvordan du opbevarer madrester rigtigt her:

Sådan opbevarer du mad korrekt og sikkert

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu