Pas på: Salmonella i hakket oksekød

29. april 2015 14:37 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk
 
Pas på: Salmonella i hakket oksekød
Der er påvist salmonella i hakket oksekød fra Frank's Kød Engros. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)
Der er påvist salmonella i hakket oksekød fra Frank's Kød Engros. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)

Der er påvist salmonella i hakket oksekød fra Frank’s Kød Engros. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)

Frank’s Kød Engros i København tilbagekalder hakket oksekød 12 procent, da der er påvist salmonella i produktet

Hakket oksekød fra Frank’s Kød Engros i København trækkes tilbage, fordi der er påvist salmonella i kødet.

Det drejer sig om hakket oksekød med max. 12 procent fedt, produceret den 23. april 2015, og produktet har en mindst holdbar til dat 24.04.15.

Produktet er solgt følgende steder:

Choice Convenience, Hans Knudsens Plads 1, 2100 København Ø
Genz Kød, Slagtehusgade 46, 1715 København V
Café Hanne, Skottegården 6, 2770 Kastrup
Junkers Lækre Mad, Malmbjergvej 1, 2850 Nærum
Lynge Kro, Højrisvej 22, 3540 Lynge
Orion, Københavnsvej 33, 3400 Hillerød
Pibemølle, Højbjergvej 32, 3200 Helsinge
Skindbuksen, Lille Kongensgade 4, 1074 København K

Der er ved analyse påvist salmonella i varen.

Selv om holdbarheden er udløbet, kan det ikke udelukkes at aftagere kan have produktet på frost.

Hvis varerne ikke varmebehandles/gennemsteges, kan der opstå Salmonella infektion. Symptomer er blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.

Kassér produktet, eller lever det tilbage, hvor det er købt.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu