ANNONCE

Passager trak i håndbremsen: Bil kørte galt

26. januar 2020 19:23 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er langt fra første gang, det sker.

Passager trak i håndbremsen: Bil kørte galt
Ingen kom noget til i forbindelse med uheldet. Genrefoto.

Der er særligt én ting, passageren i en bil skal holde sig helt og aldeles fra under kørslen; kørslen. Det står krystalklart igen, efter at en bil kørte galt i Nordjylland natten til søndag, fordi bilens passager blandede sig i chaufførens kørsel.

Nordjyllands Politi måtte således natten til søndag rykke ud til et trafikuheld, hvor en bil var væltet rundt, fordi passageren i den havde trukket i håndbremsen, mens chaufføren kørte. Det skriver TV2 Nord.

Artiklen fortsætter under videoen.

De to personer, der opholdt sig i bilen, slap uskadt fra uheldet, men passageren risikerer at blive sigtet for spritkørsel, da han betragtes som fører af bilen, da uheldet skete, og fordi politiet mener, at han var beruset under uheldet.

Det er langt fra første gang, et uheld af den slags finder sted i Danmark. Forskellige danske nyhedsmedier har over årene beskrevet samme scenarie. I 2014 blev Østjylland Politi tilkaldt, efter at en 26-årig mand havde trukket i håndbremsen på den bil, han sad i med sin kæreste, der førte bilen.

I 2017 skete det samme på Holbækmotorvejen, hvor en 26-årig kvinde trak i bilens håndbremse, mens bilen kørte på en motorvej. I samtlige af de nævnte tilfælde i artiklen her, skete der i øvrigt det samme, da chaufføren pludselig mistede kontrol over bilen:

Køretøjerne kørte galt og endte i flere tilfælde på taget efter ulykken. Da den 26-årige kvinde tilbage i 2017 trak i håndbremsen på den bil, hun sad som passager i, fløj hun efterfølgende ud af bilen, og hun blev bragt direkte på Rigshospitalet efter ulykken.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu