ANNONCE

Pastasalat med kylling tilbagekaldes

7. juni 2019 18:55 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Forbrugere bør overveje, om de vil spise produktet.

Dagrofa tilbagekalder fredag et ukendt antal pakker “Gestus Pasta med Kylling.” Kigger man i galleriet til denne artikel, kan man få en idé om det problem, der er med den tilbagekaldte fødevare. Der er noget i, der ikke bør være.

Dagrofa skriver i en pressemeddelelse, at der er sat forkert etiket på produktet. Hvor der i pakkerne er pastasalat med kylling, står der på æskerne, at der er laks i. Problemet, set fra et fødevaresikkerhedsperspektiv, er dog, at der i pastasalaten med kylling er æg.

Æg er noget, man kan være allergisk over for, og da det ikke står på etiketten for “Gestus Pasta med Laks,” at der er æg i produktet, bliver fødevaren altså tilbagekaldt.

Er man allergisk over for æg, risikerer man altså at få en allergisk reaktion af at spise af salaten, og Fødevarestyrelsen råder derfor forbrugere, der har købt produktet, til at kassere det eller levere det tilbage, hvor det er købt.

Der er tale om følgende fødevare:

Gestus Pasta med Kylling (påsat etiket med Gestus Pasta med Laks)
Nettovægt: 380 gram
Bedst før dato: 15/06/2019
EAN stregkode nr.: 5701410387693

Solgt i: MENY, SPAR, Let-Køb, Min Købmand, Løvbjerg samt enkelte købmænd uden for kæde

Dagrofa oplyser i en mail til Newsbreak.dk, at det, der er sket er, at man hos producenten ved en fejl har sat en etiket, der hører til pastasalat med læks på bægre med pastasalat med kylling. Dagrofa kender ikke antallet af bægre, der har fået den forkerte etiket.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu