Patricks sære vane sender ham nu bag tremmer

2. juli 2019 15:49 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den 26-årige mand beder om tilgivelse for sine synder.

Patricks sære vane sender ham nu bag tremmer
Patrick skal nu vænne sig til et liv, hvor han skal holde flasker fra toiletter. Genrefoto.
Del:

Patrick D. Beeman har et problem, og han ved det godt selv.

– Jeg er nødt til at får styr på tingene og bede om tilgivelse hver eneste dag, sagde han, da han stod foran en dommer i en sag, der faldt dom i mandag, 1. juli 2019. Det skriver USA Today.

Patricks synd er ikke en, man hører om hver dag, men den har alligevel kostet ham en klækkelig bøde, en tid i fængsel, strenge restriktioner, samfundstjeneste og prøveløsladelse i de kommende år.

Så hvad er det, 26-årige Patrick har gjort? Han har stoppet toiletter til i byen Sheboygan, der ligger i Wisconsin i USA, ud til Lake Michigan. Politiet blev bekendt med sagen tilbage i marts, da et dametoilet i en kommunal bygning flød over, fordi der var proppet en plastikflaske ned i det.

På sporet af Patrick

Det fik politiet til at se nærmere på først andre toiletter i bygningen og siden sager, der lignede den aktuelle sag. Man fandt ud af, at der flere gange før var sket noget lignende i byen, og efterforskningen førte såmænd også politiet til Patrick D. Beeman.

Beeman arbejdede for et vikarbureau, og en af hans foresatte kunne fortælle politiet, at Patrick før havde proppet plastikflasker ned i toiletter hos virksomheder, han var vikaransat hos.

Politiet tog nu fat i Beeman selv, der erkendte sine synder. Han fortalte politiet, at han til tider bliver ramt af en trang til at gøre mærkelige ting, såsom at lede efter plastikflasker i skraldespande med henblik på at stoppe dem ned i toiletter. Han stoppede i øvrigt, da han opdagede, at politiet var blevet involveret i sagerne.

Dommeren var ikke mild

Det kunne dog ikke slette fortidens handlinger fra historiebøgerne, og til sidst måtte Patrick altså for en dommer.

Sagens anklager ønskede, at Patrick skulle i fængsel i 30 dage. Dommeren mente, at det var for mild en straf, og han idømte derfor Patrick 30 dages fængsel for hvert toilet, han blev dømt for at have stoppet til. Fem i alt. 150 dages fængsel.

Derudover blev Patrick dømt til at betale mere end 35.000 kroner i erstatning. Han fraskriver sig retten til at drikke alkohol eller indtage andre substanser, han skal gennemføre 100 timers samfundstjeneste, og så skal han altså i fængsel.

Han har dog fået lov til at arbejde, mens han sidder fængslet. Han skal blot tilbage i cellen hver dag, når arbejdet er slut.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu