Patricks svigerforældre købte kartofler i Aldi: Indholdet vil give dig kvalme

29. november 2018 17:16 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Et grufuldt syn mødte Patrick Ruhwalds svigerforældre, da de nærstuderede en pose kartofler fra Aldi, de netop havde købt.

Der ventede Patrick Ruhwalds svigerforældre et grufuldt fund i en pose kartofler, svigerforældrene netop havde købt i Aldi på Østerbro i København.

Hvad Patrick Ruhwald beskriver i opslaget som en rotte, havde nemlig fundet vej ned i kartoffelposen.

Det fik Patrick Ruhwald til tasterne, og i et opslag på Facebook, der siden er gået viralt, advarer han andre mod det pågældende parti kartofler.

… hvem ved hvor mange kartofler den har været i kontakt med, hvem ved hvilke sygdomme den har og kan have smidt ud på de forskellige varer og Gud ved hvor mange af sin slags der ellers er ude på den fabrik det kommer fra. Jeg syntes det her skal deles så folk kan se hvad det er de køber,” skriver han blandt andet i opslaget.

Aldi gav rødvin

Aldi har sidenhen reageret ved at afhente posen og kvittere med en flaske rødvin til svigerforældrene som plaster på såret, fremgår det i en opdatering af Facebook-opslaget.

Derudover er det pågældende parti med kartofler blevet trukket tilbage.

Lokalmediet Østerbro Avis har talt med vicedirektør i Aldi Danmark, Thomas Hedegaard Bang, om den uheldige episode.

– Posen er intakt, så skadedyret er kommet fra leverandøren, og kunne være havnet i en hvilken som helst butik, men havnede i vores butik. Det er naturligvis helt uacceptabelt, at det er sket. Vi har bedt leverandøren redegøre for, hvordan det kunne ske, ligesom vi pt. afventer en ekstraordinær skadedyrsinspektion af lokaler og udeområder hos leverandøren. Vi har derudover valgt, at trække partiet tilbage fra butikkerne, siger Thomas Hedegaard Bang til Østerbro Avis.

Ifølge Aldi skulle der være tale om en mus, der havde fundet vej i posen – og altså ikke en rotte, som Patrick Ruhwald ellers skriver i opslaget.

– Menneskelig fejl

Posen med kartofler kommer fra leverandøren A.F. Nyhuus A/S i Greve.

Til TV2 Lorry oplyser direktør Lars Nyhuus, at skadedyret formentlig er kommet ind på fabrikken fra en kasse kartofler fra en avler.

– Det er en menneskelig fejl. Når vi får varen, er den vasket og ordnet. Der står så nogle medarbejdere ved pakkebåndene, som måske har været ude på toilettet, og så er den sluppet igennem systemet og ind i posen, siger Lars Nyhuus til TV 2 Lorry.

Han beskriver desuden dagen, hvor han blev bekendt med det usædvanlige fund, for “den værste dag i sit liv”.

I galleriet ovenfor kan du se billeder af den skadedyrsangrebne pose med kartofler.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu