Patronhylstre og udbrændt bil fundet efter skyderi

18. marts 2013 08:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Patronhylstre og udbrændt bil fundet efter skyderi
Billede mangler

Politiet har fundet patronhylstre og en afbrændt bil efter skyderi i Husum søndag aften. Det skriver bt.dk.

 

Omkring 21.30-tiden fik politiet en anmeldelse fra vidner, der havde hørt adskillige skud i området omkring Husum Station.

– Da vi kom derud, fandt vi også ting, der indikerede, at der var blevet skudt. Vi fandt adskillige patronhylstre, og kort tid efter fandt vi en afbrændt bil i Hareskoven, og vi undersøger, om den har relation til skyderiet, siger vagtchefen og tilføjer, at politiet endnu ikke ved, hvor mange skud, der er blevet affyret.

Ud over bilen er der ingen spor af gerningsmændene, og der er heller ikke foretaget anholdelser i sagen.

Skuddene i Husum, som er en forstad til København, har tilsyneladende ikke ramt nogen. I hvert fald har politiet endnu ikke stødt på nogle ofre for aftenens episode.

– Vi har naturligvis været i kontakt med skadestuerne i hele København, men ingen melder om ofre med skudskader, fortæller den centrale vagtchef ved Københavns Politi, John Hansen, til bt.dk.

Søndagens skyderi er det seneste af en lang række episoder i hovedstaden og i området nord for København, hvor bander er tørnet sammen. Politiet vil dog endnu ikke udtale sig om, hvorvidt skyderiet i Husum er banderelateret.

– Det er vi altid forsigtige med at udtale os om, men det hører heldigvis ikke til normalbilledet, at hr. og fru Danmark render og skyder efter hinanden, siger han.

Onsdag blev seks skud affyret mod en hundelufter, og senere samme dag blev en 30-årig mand stukket adskillige gange med en kniv på en parkeringsplads i Ballerup.

Lørdag blev der affyret skud mod en tilfældig familiefar i Værebro i Bagsværd, og så sent som natten til søndag blev en mand stukket mere end 27 gange på Café Runddelen på Nørrebro.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu