ANNONCE

Patrulje gav førstehjælp: 16-årig stukket i brystet

9. april 2020 19:04 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 16-årig dreng er blevet stukket ned torsdag eftermiddag.

Opdateret 19.04:

To personer, der gik forbi Sølyst Kro i Aabenraa-bydelen Styrtom, fik sig noget af en overraskelse torsdag eftermiddag. Her lå en kun 16-årig dreng nemlig på pladsen foran kroen, hvor han tydeligt var blevet stukket med en kniv.

Det bekræfter Erik Lindholdt, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, over for Newsbreak.dk. Knivstikkeriet er foregået i nærheden af kroen, men har ingen relation til selve Sølyst Kro.

– En patrulje, der er lige i området, når til stedet på et minut og kan bekræfte meldingen om knivstik. Patruljen går så i gang med at udøve førstehjælp til den tilskadekomne, siger vagtchefen kort før klokken 19 til Newsbreak.dk.

Offeret er blevet kørt med ambulance til Aabenraa Sygehus, hvor fra meldingen er, at hans tilstand er stabil, og han er ikke i livsfare. Ifølge B.T. er den 16-årige blevet stukket i brystet.

Newsbreak.dk var tidligere på aftenen i telefonisk forbindelse med en repræsentant for Sølyst Kro, der fortalte, at der var meget politi på stedet, og at der ifølge hende var tale om, at nogle unge fyre havde været i karambolage, hvor efter det havde udviklet sig til knivstikkeri.

Den oplysning stemmer godt overens med, hvad politiet nu kan oplyse. En kun 15-årig dreng blev nemlig senere på dagen anholdt i området. “Ikke på stedet, men i området”, siger Lindholdt og oplyser, at politiet desuden har fundet gerningsvåbnet.

– Jeg kan faktisk ikke sige så meget mere, fordi der formentlig bliver grundlovsforhør i sagen fredag, og der vil givet blive begæret lukkede døre, fastslår Lindholdt. Anmeldelsen fra de to tilfældigt forbipasserende kom klokken 16.45.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu