ANNONCE

Penislegetøj kunne låse lemmet inde for evigt

9. oktober 2020 22:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det var en fejl.

Penislegetøj kunne låse lemmet inde for evigt
Kyskhedsbæltet havde en mindre designfejl. Genrefoto.

Internettet har forbundet mennesker på tværs af verden med hinanden, og du kan i dag købe alverdens ting til dit hjem, der kan koble sig på nettet.

Det kan være smart, men det kan også blive en kende problematisk, hvis det moderne kyskhedsbælte du har sat på din penis bliver låst, uden at du selv har mulighed for at låse det op igen.

Og det er umiddelbart det, der er problemet for kyskhedsbæltet kendt som Cellmate, der ifølge BBC er blevet solgt over hele verden, og som havde en mindre designfejl, der først blev rettet, da producenten af produktet blev gjort opmærksom på det af en uafhængig tredjepart.

Send penis i fængsel

Hvis du har glemt, eller aldrig tænkt over, hvad et kyskhedsbælte er for en størrelse, så er Cellmate et aggregat, der eksempelvis kan sættes på en penis, så ejeren af denne penis ikke kan fornøje sig selv, om man så må sige.

Formålet med et kyskhedsbælte kan for nogen være, at de tager det på og giver nøglen til en anden person, der så vælger, hvornår man igen skal have bæltet af.

For Cellmates vedkommende er nøglen digital. Du kan låse og åbne for bæltet via en app, og ifølge BBC findes der kun én måde, hvorpå du kan låse op for en Cellmate, og det er via føromtale app.

Der findes ingen fysisk nøgle til produktet, og problemet har i denne sammenhæng været, produktets forbindelse mellem det fysiske bælte og den digitale nøgle, der skulle låse op for det igen.

Kunne låses udefra

BBC henviser til virksomheden Pen Test Partners, der har undersøgt Cellmate og konkluderet, at kommunikationen mellem bæltet og applikationen gik gennem servere, og den kommunikation kunne hackere koble sig på og på den måde låse bæltet, for altid, eller indtil brugeren fik det fjernet med en boltsaks.

Pen Test Partners vurderer, at der er solgt omkring 40.000 eksemplarer af produktet indeholdende den designfejl, der gør det muligt for hackere at låse for det for altid, men fejlen er nu blevet rettet, skriver BBC.

– Problemet er, at producenterne af sådan noget sexlegetøj nogle gange har for travlt med at få deres produkter sendt på markedet, siger Alex Lomas, der arbejder for Pen Test Partners, til BBC.

I andre tilfælde er det brugernes personlige data, der ligger mere eller mindre offentligt tilgængelige, fordi producenten ikke har tænkt sig om.

– I dette tilfælde kunne du fysisk blive låst inde, siger Alex Lomas til BBC.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu