ANNONCE

Pensionisttyv snød bankboks i Helsingør

2. januar 2012 15:48 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Pensionisttyv snød bankboks i Helsingør
Billede mangler

En 70-årig mand har i retten tilstået et elegant svindelnummer mod Arbejdernes Landsbank i Helsingør. Han lejede en bankboks, kopierede nøglen, opsagde boksen, ventede til den blev genudlejet og sendte så en ven ind for at tømme hele herligheden.
Vennen spadserede stille og roligt ind i banken, proppede nøglen i hullet og listede af igen med 85.000 kroner i kontanter. Det skriver Helsingør Dagblad ifølge Sjællandske Medier.
Arbejdernes Landsbank har ikke haft den store lyst til at forklare sig. Banken hævder, at den 70-årige tyv aldrig har haft en bankboks, men derudover har bankens juridiske direktør, Kjeld Gosvig-Jensen, ifølge Helsingør Dagblad “givet sig selv tavshedspligt” – et begreb som tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) netop har opfundet.
Selvom Kjeld Gosvig-Jensen ikke har lyst til at tale med avisen om sagen, har han efter noget tid valgt at sende en mail med følgende ordlyd:
“Vi har været udsat for et svindelnummer med en af vores selvbetjeningsbokse. Vi holder naturligvis kunden skadesfri i forbindelse med sagen. Det er fortsat meget sikkert at bruge vores selvbetjeningsbokse. Det er alene en uheldig kombination af en række lovbrud og en menneskelig fejl, der gør svindlen mulig. Vi vil selvfølgelig præcisere vores interne procedure omkring brugen af en selvbetjeningsboks, så lignende kan undgås fremover.”
Den 70-årige mand fik en straf på tre måneders fængsel for tyveriet. De to måneder blev gjort betinget.
Kilde: Sjællandske Medier

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu