Per Clausen klar til byrådet i Aalborg

14. april 2012 16:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Per Clausen klar til byrådet i Aalborg
Billede mangler

Enhedslistens Per Clausen er klar til kæmpe for at få Enhedslisten ind i byrådet i Aalborg for første gang i partiets historie.
Lørdag blev han på Enhedslistens Aalborgs generalforsamling valgt til spidskandidat ved det kommende kommunalvalg.
“Jeg glæder mig til at arbejde for, at Enhedslisten for første gang nogen sinde bliver repræsenteret i Aalborg byråd. Den vigtigste opgave i byrådet bliver at sikre, at der kommer fokus på at skabe arbejdspladser i stedet for meningsløs tvangsaktivering,” siger Per Clausen.
Han går til valg på udvikling på følgende mærkesager:
“Aalborg Kommune skal fremover gå i spidsen med udvikling af vedvarende energi og energibesparelser. Vi skal have bedre skoler, bedre dagsinstitutioner og en bedre ældrepleje. De kommunale køkkener skal omstilles til økologi og kollektiv trafik prioriteres langt højere end i dag,” siger han.
Udover Per Clausen opstillede generalforsamlingen også nr. 2 og 3 på listen. Det blev:
Lasse P. N. Olsen, 31 år, studerende på Aalborg Universitet, gift og har to børn. Medlem af Enhedslisten siden 2003 og opstillet som Enhedslistens spidskandidat til regionsrådet i 2005 og til byrådet i 2009.
Cæcilie Lyndgaard Andersen, 26 år. Hun har en bachelor i Politik og Administration og er nu i gang med kandidatuddannelse i udviklingsstudier, begge dele fra Aalborg Universitet.
Listen suppleres med flere kandidater på generalforsamlingen i 2013.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu