Per Nielsen: Jeg er ingen kupmager

27. februar 2013 17:52 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Per Nielsen: Jeg er ingen kupmager
Billede mangler

En investorgruppe med advokaten Jeppe Stokholm spøger i økonomisk udfordrede Brøndby.

 

En kvartet af tidligere Brøndby-spillere er sat i forbindelse med projektet i en art ambassadørroller for at gøde jorden. Fire spillere med store Brøndby-hjerter – Thomas Kahlenberg, Daniel Agger, Johan Elmander og Per Nielsen.

Det har været fremme, at de fire skulle være klar til at poste penge i projektet af egen lomme. Et storstilet projekt hvor en række pengestærke investorer står klar i kulissen blandt andet med planer om en ny direktion og bestyrelse. En manøvre der har fået betegnelsen ’kup.

Per Nielsen, der pt. er cheftræner i 2. divisionsklubben Hvidovre, toner nu for sin part betydningen af hans rolle i projektet ned.

– Jeg vil gerne melde rent ud på det her. Jeg er ingen kupmager, og der skal ikke herske den mindste tvivl om, at min loyalitet ligger hos min arbejdsgiver i Hvidovre, siger han til sporten.dk

– Jeg ønsker Brøndby alt det bedste, og i det omfang jeg kan, vil jeg gerne støtte op om et projekt, der kan hjælpe Brøndby, men så stopper den der. Jeg skal ikke smide penge i projektet eller på anden måde være motor i det. Det er helt misforstået, hvis man tror det.

Per Nielsen opnåede 548 kampe i den blå-gule trøje for Brøndby, hvor han har spillet siden barndomsårene, og efter karrierestop bestred han flere forskellige assistent-trænerjobs i klubben.

Siden 2011 har han været cheftræner i naboklubben Hvidovre, og det kan bringe ham i en delikat situation næste sæson, hvis Brøndby IF rykker ud af Superligaen.

– Vi kan stå i en situation, hvor Hvidovre og Brøndby skal spille mod hinanden næste sæson, og der skal jeg ikke stå som cheftræner for Hvidovre på den ene sidelinje og en art ambassadør for Brøndby på den anden. Den interessekonflikt ønsker jeg selvfølgelig ikke at stå i. Hvidovre er mit job, de betaler min løn, og derfor er det også dér, min loyalitet ligger. Det skal der ikke herske den mindste smule tvivl om.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu