Person fundet død efter voldsom brand i villa

15. december 2018 09:58 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Et hus i Sorthat-Muleby på Bornholm var overtændt, da brandfolk nåede frem til stedet natten til lørdag.

Person fundet død efter voldsom brand i villa
Brandvæsnet på Bornholm rykkede natten til lørdag ud til en voldsom brand. En person er omkommet. (Arkivfoto) Foto: Colourbox/arkiv/Free

En person har mistet livet i en brand på Bornholm natten til lørdag.

En villa brød i brand efter midnat, og da brandfolk havde fået slukket ilden og kunne komme ind i huset, fandt de liget af en person.

Det skriver Bornholms Tidende.

Den voldsomme brand brød ud i et hus på Mulebyvej i landsbyen Sorthat-Muleby cirka fem kilometer nord for Rønne.

Alarmen om branden kom klokken 02.49. Da brandfolk kom frem til adressen og gjorde klar til at få bugt med ilden, var halvdelen af huset overtændt, ifølge Bornholms Tidende. Man fik dog branden under kontrol, og til Bornholms Tidende fortæller indsatsleder Kim Riis fra Bornholms Brandvæsen, at man fik dæmpet flammerne forholdsvis hurtigt.

Da temperaturen var dalet lidt i huset, kunne brandfolkene komme ind. Der fandt de liget af en person. Den omkomnes identitet er lørdag morgen ikke endeligt fastslået.

Meget arbejde venter

Der kommer formentlig også til at gå lidt tid, før man får svar på det. Det oplyser vagtchef ved Bornholms Politi Alexander Voltov.

– Der går nok 14 dages tid, før man er færdig med de retskemiske undersøgelser. Vi kan ikke svare på, hvem der er omkommet derude. Det er en retsmediciner, der skal tage sig af det, siger vagtchefen til Ritzau.

Politiet kender ikke årsagen til branden. Teknikere fra Sjælland skal nu til øen for at fastslå, hvad der antændte huset.

– Vi skal have teknikere herover. De er specialiserede i at lave brandundersøgelser, siger Alexander Voltov.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu