ANNONCE

Person fundet død i nedbrændt hus

9. august 2020 06:34 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Brandfolkene måtte vente halvanden time på at komme ind i overtændt rækkehus.

En person er fundet død i et rækkehus, der er nedbrændt i byen Hårlev på Stevns. Politiet har en formodning om, hvem det er. Det fortæller vagtchef Lars Galasz fra Midt- og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk tidligt søndag morgen. Branden blev anmeldt klokken 01.30.

– Heldigvis var vi området i anden anledning og var derfor hurtigt fremme, siger han.

Da brandvæsenet ankom var huset dog fuldstændig overtændt, og det var faktisk umuligt for beredskabet at komme ind i huset, der er et dobbelthus på Askøvej – der mest består af en klynge af ensartede dobbelthuse.

Først klokken 02.47 kunne brandfolk komme ind i huset, fordi branden var slået så meget ned, siger politiets vagtchef. Her findes en person så død. Vedkommende er ikke decideret identificeret, men politiet har dog en formodning om, hvem det er.

– Vi ved, hvem der bor i huset, og familien har bekræftet, at hun burde være hjemme på tidspunktet for branden. Der er tale om en ældre kvinde, siger Galasz.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Retslæge og andre undersøgelser skal nu endeligt be- eller afkræfte politiets formodning. Det er dog ikke den eneste undersøgelse, der skal foretages med relation til branden. Årsagen skal også undersøges.

– Vi har en formodning, men den holder vi for os selv. Det skal brandteknikere nu undersøge, men jeg kan dog sige, at der ikke nu er mistanke om noget kriminelt.

Halvdelen er huset er nu brændt ned, mens beboerne i den anden halvdel skal genhuses – på grund af skader fra branden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu