Person fundet indebrændt i hus

12. juli 2019 12:21 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Politiet har fundet en person indebrændt i det hus i Nykøbing Falster, der torsdag aften brød i brand.

Torsdag aften klokken 21.49 udbrød der brand i et hus på Gavlhusvej i Taaderup. Natten igennem har huset været bevogtet, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har betragtet brandstedet som et gerningssted.

Nu oplyser politiet, at de i forbindelse med politiets undersøgelser på stedet, har fundet en indebrændt person, som er afgået ved døden.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Undersøger nærmere

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at de har fundet en indebrændt person i huset, der torsdag brød i brand. Personen er afgået ved døden.

Politiet efterforsker sagen nærmere.

– Vi fortsætter vores tekniske undersøgelser og afhøringer, og jeg forventer at dette arbejde vil vare resten af dagen. Når vi har dannet os et mere overordnet billede af sagen og har fået resultater fra vores tekniske undersøgelser, kan vi sige noget mere. Men på nuværende tidspunkt har vi ikke yderligere oplysninger, siger politiinspektør Kim Kliver.

Betragtet som gerningssted

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Ole Hald oplyste torsdag, at brandstedet blev betragtet som et gerningssted.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Derfor var der også en beslutning om at bevogte ejendommen natten igennem.

Branden var under kontrol i løbet af en time. Men efter midnat kæmpede brandfolk stadig med at efterslukke branden i husets tagkonstruktion.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu