ANNONCE

Person stukket med kniv

28. maj 2020 20:24 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Nordjyllands Politi bekræfter nu, at en person er blevet stukket med kniv i forbindelse med et slagsmål.

Nordjyllands Politi har torsdag sen eftermiddag og tidlig aften været massivt til stede i området omkring Klarup Skole ved Aalborg. Årsagen er efterforskningen af et knivstikkeri, der er sket ved et stisystem i nærheden af Hellasvej tæt ved skolen.

Newsbreak.dk har i godt en time forgæves forsøgt at få kontakt til vagtchefen ved Nordjyllands Politi. Kort før klokken 20 bekræftes oplysningerne dog via Nordjyllands Politis Twitter-profil. Her fremgår det også, at knivstikkeriet er en udløber af et slagsmål.

Politiet skriver, at sagen er blevet anmeldt klokken 17.50 torsdag. Slagsmålet er foregået mellem flere personer, men politiet beretter ikke, hvor mange der er tale om.

Den person, der er blevet stukket ned, er blevet kørt på akutmodtagelsen, men vedkommende er ikke alvorligt tilskadekommen. Ifølge Newsbreak.dks oplysninger er der tydelige blodspor på stisystemet.

Knivstikkeri og slagsmål er sket ved siden af boldbanerne på Hellasvej.

En person er desuden anholdt i sagen, oplyser politiet. Ifølge Newsbreak.dks oplysninger er der tale om en ung mand, der blev anholdt på Hørsholmvej, der også ligger i bydelen Klarup – men alligevel et stykke fra skolen og Hellasvej.

Han er blevet iført en såkaldt DNA-dragt, der skal sikre eventuelle tekniske beviser som fibre, hud, blodstænk og så videre mod at forsvinde. Politiet skriver på Twitter, at en anholdt person mistænkes for at være en del af slagsmålet.

Politiet skriver, at der ikke er yderligere kommentarer at hente.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu