ANNONCE

Peter Arnfeldt sender ulovlige e-mails

7. december 2011 07:23 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Peter Arnfeldt sender ulovlige e-mails
Billede mangler

Troels Lunds tidligere spindoktor Peter Arnfeldt anklages nu for flere ulovligheder.
 
MetroXpress skriver i dag, at avisen flere gange har modtaget e-mails fra Peter Arnfeldt om svar fra Troels Lund Poulsen – mails sendt fra spindoktorens private hotmail-adresse.
 
“Som offentligt ansat må man ikke føre arbejdsrelevant kommunikation via privat e-mail. Måske kan der ske en enkelt smutter, men spindoktorer gør det i stigende grad og systematisk. Det er ulovligt, fordi der ikke sker nogen journalisering af e-mailene, og spindoktorerne på den måde hæver sig over offentlighedsloven,” siger mediejurist Oluf Jørgensen fra Journalisthøjskolen til MetroXpress.
 
Det kan imidlertid blive svært at straffe Peter Arnfeldt for disse e-mails, fordi VK-regeringen tilsyneladende tillod, at den lempelige e-mailpraksis fandt sted.
 
I Djøf, der er de offentligt ansattes fagforening, tager man skarpt afstand fra, at spindoktorer i stigende grad kommunikerer fra uofficielle kanaler.
“Det giver sig selv, at al skriftlig kommunikation med pressen skal foregå på ministeriets officielle brevpapir eller fra ministeriets officielle mail. Derfor må en spindoktor naturligvis ikke sidde hjemme og skrive til en journalist fra privatmailen. Det burde være soleklart – men det kan da godt være, at departementsche¬ferne skal gøre lidt mere ud af at forklare det til nyansatte spindoktorer,« siger Djøf-formand Per Hansen, til MetroXpress.
 
Arnfeldt blev i går anmeldt til politiet af Skatteministeriet, som ønsker Arnsfeldts mulige rolle i lækken af Helle Thornings skattepapirer undersøgt.
Kilde: MetroXpress
 
 
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu