ANNONCE

Peugeot RCZ løb med titlerne i Kina

3. december 2011 09:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Peugeot RCZ løb med titlerne i Kina
Billede mangler

Det er kun tre måneder siden, at Peugeot RCZ blev lanceret i Kina. Men den har allerede vist sig at være en ægte fuldblods prisvinder.
 
I løbet af Canton Motor Showet i Kina vandt den intet mindre end tre titler.
 
Blandt titlerne var ”Årets mest cool importerede bil” tildelt af Sohu.com, der har en top 10 placering af mest besøgte sites i Kina samt en top 50 placering i verden. Med den nye titel kan Peugeot RCZ i endnu højere grad nå ud til Kinas 500 millioner internetbrugere og brande sit image.
 
Endvidere valgte en af de vigtigste aviser i regionen Canton at udnævne Peugeot RCZ’eren til ”Årets importerede sportsvogn”, og slutteligt meldte den kinesiske udgave af det hædrede magasin Top Gear sig på banen med titlen som ”Årets sportsbil”.
 
Der må siges at være tale om en enstemmig anerkendelse til Peugeot RCZ fra den kinesiske presse, både hvad angår tryk, online, national, lokalt og specialiseret.
 
Både den trykte, online, lokale, nationale og specialiserede kinesiske presse har i fuld enighed stemt på Peugeot RCZ som en raffineret, stilfuld sportsbil ligeså vel som de anerkender Peugeots brandudvikling på det kinesiske marked.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu