Philip Larsen på NHL-måltavlen

29. januar 2013 13:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Philip Larsen på NHL-måltavlen
Billede mangler

Selv om Philip Larsen producerede flot under lockouten for Lukko i SM-liigaen (5 mål og 10 assist i 27 kampe), er det ikke som målscorer, den 23-årige elegante back gør sig mest bemærket hos Dallas Stars.

Natten til tirsdag kom han for første gang i denne sæson på måltavlen i NHL med scoring fire minutter inde i anden periode til 1-0 i powerplay på et skud gennem trafikken langt udefra.

Dallas Stars måtte dog se sig slået på udebane af Columbus Blue Jackets 1-2. Philip Larsen blev brugt flittigt i nåde power- og boxplay og var 20.40 minutter på isen.

I sine 68 NHL-kampe siden foråret 2010 er backen, som sporten.dk havde som bedste danske spiller i sidste års VM i Stockholm, noteret for fire mål og elleve assists.

Vancouver Canucks med Jannik Hansen var sølle 44 sekunder fra sejr over Stanley Cup-vinderne, Los Angeles Kings. Slava Voynov udlignede til 2-2 i tiden 59.16, og Zack Kassian blev matchvinder for Kings på straffeslag. Jannik Hansen var 19.21 minutter på isen, deraf hele 3.30 i boxplay.

Phoenix Coyotes vandt sin anden sejr i seks kampe, men til gengæld var der ingen tvivl, da Mikkel Bødker & co. på hjemmebane slog Nashville Predators 4-0.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu