ANNONCE

Pia Kjærsgaard er kaffesnak i Venstre

10. august 2012 10:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Pia Kjærsgaard er kaffesnak i Venstre
Billede mangler

En snak henover kaffebordet eller smørrebrødet. Det er hvad diskussionen af Pia Kjærsgaard bliver til på Venstres sommergruppemøde.
I Venstre har de ikke tænkt sig at bruge tid på formandsskiftet i Dansk Folkeparti, når de samles til sommergruppemøde på Rungstedgaard i Rungsted i dag.
– Der vil sikkert være mange der hen over en kop kaffe eller frokosten vil diskutere Pia Kjærsgaards afgang. Det er jo en væsentlig ændring, som selvfølgelig også vil interessere Venstres medlemmer, siger partiets politiske ordfører Ellen Trane Nørby til Newspaq.
Ellen Trane Nørby afviser i øvrigt, at partiet har tænkt sig at bruge tid på Dansk Folkepartis krav om grænsebomme og pointsystem. Det har Dansk Folkepartis kommende leder ellers foreslået. Venstres politiske ordfører mener dog ikke, at det er relevant at diskutere hvilke valgløfter danskerne skal præsenteres for, når der ikke er valgkamp.
Venstre vil istedet bruge sommergruppemødet til at diskutere det kommende års politik. Resten af overskrifterne for årets sommergruppemøde afslører Venstres partiledelse på et pressemøde i dag på Rungstedgaard.
Der er især de mange nye ansigter i folketingsgruppen der kommer til at fylde.
– Det er jo det første sommergruppemøde efter valget og med den nye gruppe, så der vil være en masse politiske snakke om, hvad der er foregået det sidste år, siger hun og peger på, at kritik af den røde regerings politik også kommer til at fylde meget.
At Pia Kjærsgaard blot bliver placeret på kaffebordet hopper politisk kommentator og redaktør på TV 2Anders Langballe ikke på.
– Jeg tror, man i Venstre tænker godt over, hvad det kommer til at betyde, og om Kristian Thulesen Dahl har mere trang til at samarbejde lidt bredere end Pia Kjærsgaard havde, siger Anders Langballe til Newspaq.
Han mener i øvrigt ikke, at der er meget nyt er i, at Dansk Folkeparti stiller krav om grænsebomme og pointsystem.
Det officielle pressemøde for sommergruppemøde bliver afholdt kl. 12.00.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu