ANNONCE

Pia Kjærsgård stopper som partileder for Dansk Folkeparti

7. august 2012 23:10 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Pia Kjærsgård stopper som partileder for Dansk Folkeparti
Billede mangler

Kristian Thuelsen Dahl overtager posten som partileder for Dansk Folkeparti – Pia Kjærsgaard trækker sig ved partiets årsmøde den 15.-16. september.
 
En epoke i Dansk Politi slutter når Dansk Folkepartis leder og stifter trækker sig fra posten som partileder i forbindelse med partiets årsmøde den 15. og 16. september.
 
Ifølge berlingske.dk har Pia Kjærsgaards afgang været planlagt i syv måneder. Folketingsgruppen er dog først blevet orienteret tirsdag aften.
 
I en pressemeddelelse siger Pia Kjærsgaard:
“Tiden er inde til, at jeg lader faklen gå videre, så en ny generation kan tage over og løfte Dansk Folkeparti videre fremad og opad. Dansk Folkeparti er og har været mit livsprojekt. Jeg bliver i Folketinget, og jeg genopstiller ved næste valg. Det har været sjovt og udfordrende at være formand for DF, og partiet er heldigvis en succes og landets trejdestørste. Men det har også været krævende, hver dag, fra morgen til aften, i weekender og ferie, jul, påske og pinse. Så nu ser jeg også frem til, at slutansvaret for stort og småt i partiet bliver nogle andres”, siger Pia Kjærsgaard.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu