Pige på fire bortført fra børnehave: 33-årig mand tiltalt for voldtægt

18. oktober 2017 18:35 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden er også tiltalt for frihedsberøvelse.

Pige på fire bortført fra børnehave: 33-årig mand tiltalt for voldtægt
Den lille pige var væk fra Børnehuset Snogebæksvej i en time. Ifølge politiet blev hun udsat for grufulde overgreb i den time. Foto: Kim Haugaard/Scanpix.

En fire-årig pige blev kidnappet fra sin børnehave, holdt fanget og voldtaget af en 33-årig mand. Det fremgår af tiltalen mod manden, offentliggjort af Østjyllands Politi i en pressemeddelelse onsdag.

Den forfærdelige sag fandt sted i juni, hvor den fire-årige pige forsvandt fra Børnehuset Snogebæksvej i det vestlige Aarhus. Hun var væk i en time, før hun selv dukkede op ved daginstitutionen. Sidenhen blev den 33-årige mand anholdt af politiet, sigtet for blandt andet voldtægt.

Ifølge tiltalen mod manden, løftede han pigen over hegnet omkring børnehaven. Herefter tog han hende med til en nærliggende adresse, hvor hun blev udsat for forskellige former for sekuselle overgreb. Manden nægtede sig skyldig i sagen, da han blev fremstillet i grundlovsforhør.

Varetægtsfængslet

Manden blev efter anholdelsen varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling, hvor han forsta befinder sig. Der er ikke sat et tidspunkt for retsagen mod manden endnu, men senioranklager ved Østjyllands Politi, Birgbitte Ernst, fortæller Eb.dk, at man i retsagen vil føre forskellige former for beviser mod manden.

Det vil ske i form af vidneudsagn fra pigen, der er blevet videoafhørt, samt en række tekniske beviser.

– Der er samlet en lang række tekniske beviser og vidneudsagn, siden manden blev sigtet. Den omfattende efterforskning, som Østjyllands Politi har foretaget, har givet os et godt grundlag for at rejse tiltale, siger Birgitte Ernst i pressemeddelelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu