Pind fastholder: Flugtbilist gjorde det med vilje

25. januar 2013 15:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Pind fastholder: Flugtbilist gjorde det med vilje
Søren Pind. Foto: Facebook.
Søren Pind

Søren Pind. Foto: Facebook.

Søren Pind overvejer at klage over politiets afgørelse, efter at det er kommet frem, at det ikke kan bevises, at en bilist bevidst påkørte hans bil sidste år.

 

På sin facebook-profil undrer Pind sig over, at medierne har fået afgørelsen, før han selv har, og samtidig slår han fast, at han overvejer at klage over, at politiet ikke går videre i sagen.

– Kan jeg klage over, de ikke vil gå videre med den bevidste påkørsel, vil jeg overveje det. Og ellers? Synes det er mærkeligt, at politiet orienterer medierne før mig. Sgu mærkeligt at være borger i dette land. Og næh, ellers har jeg ikke flere kommentarer, skriver han blandt andet.

1. juledag blev Søren Pinds bil påkørt, og da han var overbevist om, at bilisten havde gjort det bevidst, valgte den tidligere udviklingsminister at offentliggøre bilistens nummerplade og melde episoden til politiet. Det skabte stor furore og kritik af Pind, som blandt andet blev beskyldt for at være på kant med persondataloven.

Pind forsvarede sig dog med, at han kunne politianmeldes og straffes, hvis hans anmeldelse var løgnagtig. I sin statusopdatering på Facebook fastholder han, at flugtbilisten er en »idiot«.

Ifølge Jyllands-Posten har bilisten, som påkørte Søren Pind, fået en bødestraf på flere tusinde kroner, fordi han stak af efter episoden. Men ellers vil politiet som udgangspunkt ikke gå videre med sagen.

– Bilisten har ramt en parkeret bil, og bilisten er derefter stukket af fra stedet uden at give sig til kende. Det er alene de forhold, som han nu får en bøde for, siger Jørgen Peter Sørensen, vicepolitikommissær på Station City til avisen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu