Pind gav selv millioner til homohadere

6. marts 2012 19:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Pind gav selv millioner til homohadere
Billede mangler

Man skal ikke kaste med jord, hvis man selv bor i en lerhytte. Så simpel kan Søren Pind summere sin lærdom, efter det er kommet frem, at den kontroversielle Venstre-politiker i sin tid som udviklingsminister gav adskillige millioner til lande med homofobisk lovgivning.
I løbet af den seneste uge har Søren Pind kritiseret den nuværende udviklingsminister Christian Friis Bach (R) for at give danske støttekroner til Uganda, selvom landet fører en meget hård kurs over for homoseksuelle.
Men i 2010 da han selv sad på samme post, hævede Søren Pind den årlige ulandsbistand til Tanzania med 160 millioner kroner, det skriver Ekstra Bladet.
Det skete på trods af, at Tanzania straffer homoseksualitet med 30 års fængsel, hvilket er 16 år mere end man gør i Ugandas.
“Mig bekendt blev den pågældende del af den tanzanianske straffelovgivning ikke til, mens jeg var minister, og jeg mindes ikke at være blevet orienteret om den pågældende lovgivning,” siger Søren Pind til Ekstra Bladet.
På den anden side af den politiske magtbalance kritiseres Søren Pind for sine bastante angreb mod Christian Friis Bach.
“Det er hyklerisk at fare ud på den måde og sige, at vi skal skære i støtten til Uganda, når han gjorde det modsatte med Tanzania. Han har åbenbart ikke taget sig tid til at sætte sig ind i, at de har en uligeværdig lovgivning. Det er dobbeltmoralsk”, siger udviklingsordfører for de Radikale, Lone Loklindt.
Kilde:Ekstra Bladet

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu