Ups: Vind overrasker trusseløse modeller

10. september 2016 12:44 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

De to modeller havde ikke taget højde for vinden, da de trådte ud på den røde løber i farverige kjoler med slids op til navlen.

Det virker til. at der er kommet en ny trend på den røde løber, nemlig helt at droppe undertøjet, og vi ved jo alle sammen, at når først de kendte begynder at følge en trend, spreder den sig hurtigt.

Denne gang er det de italienske modeller Giulia Salemi og Dayene Mello, der går forrest, eftersom det virkede, som om de helt at have glemt undertøjet til Venedig filmfestival.

Man kan nu spørge sig selv, hvordan hele verden ved det? Jo, det skyldes deres meget afslørende kjoler, der begge havde slids op til navlen. Til journalisternes glæde fik de meget mere, end de havde forventet, da de smukke kvinder gik ned af den røde løber.

Forfulgt af blitz

Det var i forbindelse med fremvisningen af tv-serien The Young Pope forlededen, at de to modeller blussende kom ned for enden af den røde løber, med blitz der forfulgte dem.

Giulia havde valgt en orange gulvlang kjole med slids i hver side, hvorimod Dayene var iført en pink kjole med bare skuldre og slids op til navlen.

Se billederne af de meget udfordrende kjoler i galleriet ovenover.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu