Afsløring: Pistorius angreb Steenkamp med cricket-bat

24. februar 2013 10:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Afsløring: Pistorius angreb Steenkamp med cricket-bat
Billede mangler

Inden sydafrikanske Oscar Pistorius – også kaldet Blade Runner – skød og dræbte kæresten Reeva Steenkamp, havde han knust hende kranium med et cricket-bat. Det skriver engelske Daily Mail, der bygger påstanden på oplysninger fra det sydafrikanske politi og Reeva Steenkamps pårørende.

 

Ifølge avisen så Reeva Steenkamps familie selv hovedskaderne, inden Steenkamp i tirsdags blev begravet. Skader som de beskriver som særdeles voldsomme.

De belastende oplysninger mod Oscar Pistorius har af uvisse årsager været tilbageholdt under de seneste høringer af Oscar Pistorius i Retten i Pretoria. Her blev OL-stjernen i sidste ende løsladt mod kaution.

Afsløringen af angrebet på Steenkamp kan få alvorlige konsekvenser for Pistorius, der hidtil har fastholdt en noget anden forklaring på fundet af det blodige cricket-bat på gerningsstedet. Under ed har Oscar Pistorius hele tiden hævdet, at han brugte battet til at bryde toiletdøren ned, efter han havde skudt mod, hvad han troede var en indbrudstyv.

Den forklaring harmonerer langt fra med politiets seneste oplysninger, som styrker anklagerens påstand om, at Oscar Pistorius begik overlagt mord.

  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu