Pistorius vil tage kontakt til kærestens familie

24. februar 2013 03:12 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Pistorius vil tage kontakt til kærestens familie
Billede mangler

Den sydafrikanske OL-stjerne Oscar Pistorius vil tage kontakt til sin myrdede kærestes sørgende familie, siger hans onkel lørdag ifølge avisen The Observer.

 

Den paralympiske atlet har indrømmet at have skudt og dræbt sin kæreste Reeva Steenkamp, fordi han troede, at hun var en indbrudstyv.

Oscar Pistorius tilbragte otte dage i en fængselscelle i Pretoria, inden han blev løsladt mod en kaution på 1 million rand (638.000 kroner) fredag.

Han blev efter løsladelsen kørt hjem til sin onkel, som nu siger, at Pistorius vil tale med kærestens familie.

»Vi vil ikke lægge nogen form for pres på ham, men det var det, han sagde, mens vi sad i bilen.«

»Reevas familie er i hans tanker hele tiden, og han ønsker at blive ved med at være en del af hendes familie i fremtiden,« siger onklen Arnold Pistorius til sydafrikansk tv.

Det er uklart, om Steenkamps familie, som begravede deres datter i sidste uge, er klar til en sådan gestus. Reeva Steenkamps far, Barry Steenkamp, siger til den sydafrikanske avis Beeld, at Pistorius må »leve med sin samvittighed,« hvis han lyver om, hvordan han dræbte hende.

Faren siger, at Pistorius må »lide alene«, hvis hans påstand om at have dræbt hende ved et uheld viser sig at være løgn.

Ifølge betingelserne for kautionen må Oscar Pistorius i den kommende tid holde sig fra alkohol, ikke nærme sig sit hus eller forlade landet og skal melde sig på den lokale politistation to gange om ugen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu