Pizzakunder gik amok i voldsrus: Ventetiden var for lang for dem

21. oktober 2018 12:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

De to mænd var ganske utilfredse med den tid, det tog at lave en pizza. Nu er de sigtet.

Flere voldsepisoder præger døgnrapporten fra Østjyllands Politi. En enkelt sag skiller sig dog ud. Den er både voldsom og speciel. Nu er to personer blevet anholdt og sigtet af politiet, oplyser det.

I et pizzeria i Aarhus-forstaden Åbyhøj kom to sultne kunder lørdag ved 17.30-tiden ind for at bestille noget mad, men det gik overhovedet ikke, som den slags normalt gør, oplyser politiet.

For da ejeren fortalte mændene, at der ville gå omtrent 20 minutter, før mændenes mad var klar, så reagerede de to ved at hidse sig op. De blev aggressive og kastede med en masse ting og sager på pizzeriaet.

Tævet

Det syntes ejeren egentlig ikke rigtig om – og hvem kan fortænke ham i det – så han bad de to sure og sultne mænd om at forsvinde fra stedet. Det tog de så ilde op, at pizzamanden blev flået med ud på gaden.

Her udviklede det sig til et voldsorgie, oplyser Østjyllands Politi. Den ene af de to anholdte holdt pizzabageren i et solidt greb, mens den anden slog han to gange på kæben med knytnæve og overdænget med en ukendt genstand.

En ansat hos pizzeriaet forsøgte at skille parterne ad, men det endte i stedet med, at også han blev overfaldet med både slag og spark. Politiet til tilkaldt og kom hurtigt til stedet med flere patruljer, der kunne anholde de to voldsmænd.

Sigtet

Overfaldsmændene – på henholdsvis 19 og 31 år – blev altså anholdt af ordensmagten, mens de to pizzafolk blev sendt til lægevagten, der kunne konstatere, at de ikke havde lidt stor fysisk overlast.

De anholdte blev sigtet for vold og efterfølgende løsladt igen, oplyser Østjyllands Politi.

Løsladelsen skete, fordi det blev vurderet, at der ikke var juridisk grundlag for at varetægtsfængsle de to. Derved slap de for at blive fremstillet i grundlovsforhør

Rolig weekend – med vold

Til Newsbreak.dk oplyser Michael Ørum, vagtchef ved Østjyllands Politi, at der generelt set har været rigtig stille i denne weekend. Især lørdag. En række voldssager – blandt andet ovenstående – sværter dog udtrykket.

– Der var lidt mere gang i den i nat, som han siger.

Klokken 03.20 blev en 28-årig mand anholdt ved et diskotek på Åboulevarden, fordi han forinden havde taget kvælertag på en 26-årig mand, der således kortvarig mistede bevidstheden.

En halv time senere modtog politiet en anmeldelse om slagsmål i Klostergade. Her blev en 24-årig anholdt for at have banket en 30-årigs hoved ned i asfalten. Begge er sigtet for vold.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu