PL-klub tilgiver overfrisk angriber

8. februar 2013 17:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
PL-klub tilgiver overfrisk angriber
Billede mangler

Han tog bilen til London på det netop lukkede transfervindues sidste dag i håbet om, at et klubskifte var på plads. Men West Bromwich-angriberen Peter Odemwingie blev klogere. Da han ankom til klubben han troede, han nu skulle tørne ud for, Queens Park Rangers, blev han ikke lukket ind bag portene til Loftus Road.

Odemwingie havde taget glæderne på forskud og var – stik imod alle regler – kørt til London uden at få lov, og uden Queens Park Rangers og West Bromwich endnu var nået til enighed.

Da det ikke skete, og han derfor ikke blev lukket ind, måtte han slukøret vende bilen og køre tilbage til Birmingham-forstaden West Bromwich og en røffel fra ledelsen. Nu har netop ledelsen offentliggjort en udtalelse om den bizarre sag.

– Det har været en meget vanskelig tid for klubben, så det var bydende nødvendigt, at vi håndterede sagen både eftertrykkeligt og korrekt. Vi har gjort vores holdning meget klart. Både overfor Peter og offentligt. Peter har undskyldt hans handlinger overfor mig, klubben og vores fans, siger formand i West Bromwich, Jeremy Pearce.

I samme udtalelse undskylder Peter Odemwingie sin handling. Han er derfor tilbage i West Bromwichs førsteholdstrup, hvorfra han i teorien kan deltage i mandagens kamp mod Liverpool.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu