ANNONCE

Plaskvådt frieri: Ditas minder røg i Tivoli-søen

22. januar 2021 19:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Fundet efter to måneder - og virker stadig

Et frieri i bådene på Tivoli-søen den 17. november gjorde den kommende brud glad, men det kostede også en iphone. Den røg nemlig i vandet. Nu er telefonen så blevet fundet på bunden, og den virker endda stadig. Det fortæller den vordende brud, 26-årige Dita Kaudzīte, til Newsbreak.dk.

Turen i dragebådene blev noget mere begivenhedsrig end planlagt.

– Både min kæreste og jeg har fødselsdag den dag, og vi besluttede os for at runde dagen af med en sejltur på Tivoli-søen. Pludselig begyndte han at tale meget om, hvor meget vi betyder for hinanden, og jeg kunne godt fornemme, at det her bar et sted hen, siger hun.

Alligevel var det en stor overraskelse for den 26-årige lette, der fandt sammen med sin danske kæreste Mads Larsen på fælles udveksling i Canada i 2016, da kæresten faldt på knæ for hende. Midt ude på vandet – i en lille båd.

– Hans ben får på en eller anden måde låst rattet, så båden bare snurrer rundt, og jeg er i chok over frieriet, så da vi rejser os fra båden efter endt tur, glider telefonen ud af mit skød, og så falder den i vandet, fortæller Dita, der i øvrigt sagde ja til sin udkårnes frieri.

Kæresten, 28-årige Mads, tror først, det er forlovelsesringen, hun har tabt, så han går helt i panik, siger Dita med et grin. Sammen med de ansatte forsøger parret at finde telefonen igen med fiskenet – men forgæves.

Lovede det jo

Så springer vi i tiden. 19. Januar 2020. Godt to måneder efter den på mange måder specielle aften. Elektriker Niels Matthiesen fra Tivoli hopper i badeklunset og efterfølgende i Tivolis sø. Målet er faktisk at finde den 26-åriges telefon. Sæsonen er nemlig slut, og parken er lukket, så nu er der ekstra tid til det.

Med en stor lygte leder elektrikeren efter telefonen, og på bunden skinner den sorte iphone pludselig tilbage.

Problemet er bare, at Tivoli ikke har fået noteret, hvem ejeren af telefonen er. Det lykkes overraskende nok at få liv i apparatet efter en god gang tørring, men det lykkes ikke den vej at finde frem til en ejer.

– Pludselig er der en kollega, der siger, jeg skal kigge på et opslag på Tivolis Facebook-side, og der kan jeg jo bare genkende telefonen. Det er min, fortæller Dita Kaudzīte til Newsbreak.dk. Hun har godt nok allerede købt en ny, men der er noget vigtigt på den gamle.

Videoer og billeder af selve frieriet.

Derfor vækker fundet også glæde hos det unge par, der planlægger at skulle giftes i august 2022. De trænger til en stor fest med mange gæster, fordi det her bryllup er dømt til at blive noget særligt med sådan en forhistorie, siger Kaudzīte.

Telefonen vender efter to måneder på bunden af en kold Tivoli-sø hjem til ejeren, der kan hente den på tirsdag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu