ANNONCE

Pludselig kom politiet

1. november 2020 11:11 | Af: Newsbreak.dk

Københavns Politi har natten til søndag opløst to fester, hvor forsamlingsforbuddet blev overtrådt,.

Citathistorie: TV2 Lorry.

Det ender med at blive en dyr aften for flere grupper af unge, der natten til søndag deltog i to fester på henholdsvis Frederiksberg og Amager. Festerne foregik nemlig i lejede lokaler, og dermed gælder forsamlingsforbuddet på max ti personer.

Det blev overtrådt i begge tilfælde.

Kort før midnat troppede Københavns Politi op ved et festlokale på Godthåbsvej på Frederiksberg.

– Der var mellem 20 og 30 gæster, da vi ankom. Mange valgte at løbe fra stedet, da man fik øje på os, så vi var åbenbart ikke inviteret, fortæller vicepolitiinspektør Thomas Tarpgaard fra Københavns Politi til TV 2 Lorry.

Men syv personer blev på stedet, og de er alle blevet sigtet for at have overtrådt forsamlingsforbuddet. Thomas Tarpgaard vurderer, at det kommer til at koste dem 2.500 kroner hver, da det var bødeniveauet, der blev fastlagt ved forårets forsamlingsforbud.

Også fest på Amager

Senere ud på natten var den gal igen. Denne gang på Amager kort før klokken 03..

– Her var der 13 personer til stede, da vi ankom. Som jeg har forstået det, så er der tale om en kiosk, der er bygget om til en slags festlokale på Kastrupvej. Nogle få personer stak af, men der var ni, som fik en sigtelse for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

Politiets fremmøde er foregået uden konfrontationer med de sigtede – og der var derfor ikke brug for at foretage anholdelser.

Københavns politi nøjedes ikke med at holde øje med forsamlingsforbuddet. Patruljerne har samtidig holdt et vågent øje med overtrædelser af den nye regel om, at der ikke må sælges alkohol efter klokken 22. Og her er der ros til de erhvervsdrivende fra politiets side – for ifølge Jørgen Tarpgaard stødte politiet ikke på en eneste butik, hvor der blev langet alkohol over skranken efter klokken 22.

Det kan også være en dyr affære, hvis man overtræder forbuddet,. Her er mindste bøde 10,.000 kroner – og beløbet stiger i forhold til antallet af ansatte i forretningen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu