Pludselig udvikling i sag om drab på radiovært

7. december 2018 09:07 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Kort før et grundlovsforhør i sagen om drabet på radioværten Nedim Yasar, bekræfter Københavns Politi, at en tredje person er anholdt.

I forbindelse med en stor politiaktion torsdag flere steder omkring København er en tredje mand blevet anholdt. Københavns Politi mener, han har forbindelse til drabssagen omhandlende den tidligere bandeleder og radiovært Nedim Yasar.

Han blev skudt i en bil den 19. november efter en bogreception i nordvest-kvarteret.

Københavns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at den 22-årige anholdte fremstilles i grundlovsforhør samtidig med to øvrige anholdte mænd, der også blev anholdt torsdag. Grundlovsforhøret foregår klokken 9.30 i Frederiksberg Ret.

Anklagemyndigheden vil i den forbindelse komme med en begæring om lukkede døre, hvorfor Københavns Politi ikke kan komme med yderligere oplysninger vedrørende anholdelsen.

Københavns Politi har i øvrigt ikke nyt i sagen, og vil derfor ikke kunne komme med yderligere udtalelser forud for grundlovsforhøret, fremgår det.

De to oprindeligt anholdte er 24 og 25 år gamle, og de er sigtet for drab og medvirken til drab. Den 22-årige er sigtet for medvirken til drab.

Her kan du læse Newsbreak.dks omtale af sagen i går:

Stort gennembrud i sag om drab på Nedim Yasar – har du set denne bil?

Politiet ransager rockerborg i Nedim Yasar-sagen

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu