ANNONCE

Pønser de på overraskelse?

22. april 2021 22:32 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Bookmakere spekulerer i særlig hyldest fra Harry og Meghan til dronningen

Hvad skal barnet hedde? Spekulationerne omkring navnet på prins Harrys og hertuginde Meghans lille datter, der forventes at komme til verden den kommende sommer, er i fuld gang.

Specielt et navn, Lily, får lige nu stor opmærksomhed. Ikke mindst hos bookmakerne, der med et hug har sænket odds på netop det fra 66:1 til 25:1.

Det skriver Daily Mail.

Dronningens kælenavn

For de spilleglade – eller gale om man vil – briter udelukker nemlig langt fra, at hertugen og hertuginden kunne finde på at give den lille pige dette navn som en hyldest til hendes oldemor, dronning Elizabeth.

Lily udspringer fra netop Elizabeth og lægger sig samtidig meget tæt op af det kælenavn, Lilibeth, dronningen fik allerede som lille pige, og som hendes livsledsager, prins Philip, også yndede at benytte.

Også Diana i spil

Et andet navn, der gættes på, og som mange endda mener, bliver den lille piges første fornavn og dermed ‘kaldenavn’, er Diana efter prins Harrys mor.

Det hedder prins Williams og hertuginde Kates datter, fem-årige prinsesse Charlotte også som det ene af sine tre fornavne – Charlotte Elizabeth Diana. Hun er således opkaldt efter såvel sin farmor som sin oldemor.

Afstår fra titel

Harry og Meghans kommende datter bliver i øvrigt ikke født med titel af prinsesse. Men i henhold til nogle ældgamle, royale regler har forældrene til gengæld ret til at bede om at hun bliver ‘Lady’.

De forventes dog at afstå fra alle former for titler til hende. Nøjagtig som det også var tilfældet for nu snart to-årige Archie, da han kom til verden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu