ANNONCE

Poker: Theo Jørgensen kæmper for Rwanda

7. november 2011 10:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Poker: Theo Jørgensen kæmper for Rwanda
Billede mangler

Danske pokerspillere går sammen om at spille poker for udvikling i Rwanda.
 
Traditionelt set er det ikke de unge mænd, der bidrager mest, når hatten går rundt til velgørende formål. Men ikke desto er det først og fremmest de unge, pokerspillende mænd m/k, som folkene bag Poker for Rwanda håber at få til handling i dag.
 
Den professionelle danske pokerspiller Theo Jørgensen har sagt ja tak til at deltage i Poker for Rwanda. ’Sølvræven fra Greve’ glæder sig til at gå ’all-in’ for kampagnen:
 
– Det er fedt at være med til at vise, at vi pokerspillere kan stå sammen om et godt formål. I Danmark er vi jo hamrende dygtige til at spille poker, og derfor giver det bare mening, at vores evner og tankekraft kan bruges til at skrabe penge ind til Rwanda.
 
Kampagnen opfordrer til, at danske pokerspillere donerer store dele af deres overskud fra poker til organisationen Educat, der arbejder for at uddanne mikro-entreprenører i Rwanda.
 
Andreas Nørlem er medstifter af Educat og har i mange år arbejdet på at skabe bæredygtig vækst. Han forklarer om den utraditionelle tilgang til at skaffe midler:
– I modsætning til hvad man skulle forvente, så har vi i pokerverdenen mødt utrolig stor velvilje og opbakning. Når flere tusinde pokerspillere dedikerer deres hjernekapaciteter til at spille poker for vores skyld, er det virkelig en stærk bevægelse.
 10 procent
Konceptet går ud på, at danske pokerspillere i løbet af ugen skriver sig op til at donere 10 % af deres poker-gevinster til Poker for Rwanda.
De danske pokermedier går foran ved at stille holdkaptajner til rådighed, der som kendte frontfigurer skal samle et større hold af pokerspillere for den gode sag. Pokermedierne vil på den måde konkurrere om at tjene flest penge ind i løbet af kampagneugen.
 
Andreas Nørlem fra Educat forklarer, hvordan midlerne bliver anvendt:
– Vi vil bruge midlerne til at uddanne små forretningsdrivende i Rwanda. Traditionelt går en stor del af Danmarks velgørende midler til at hjælpe, når katastrofen indtræffer. Vi vil hellere være med til at opbygge landet indefra, så borgerne kan hjælpe dem selv og selv skabe vækst. Det er bare mere holdbart i længden.
 
Kampagnen starter i dag, mandag den 7. november og slutter søndag den 13. november
De danske pokermedier stiller hver med et hold af dedikerede pokerspillere. De er som følger:
– Acemag.dk
– Pokernet.dk
– Pokernyhederne.com
– Slowplay.dk
 
Turneringerne vil blive spillet på verdens største pokersite, PokerStars.com.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu