ANNONCE

Polak skal udvises efter ni måneders fængsel

2. december 2011 10:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Polak skal udvises efter ni måneders fængsel
Billede mangler

Det kommer til at koste en 34-årig polak ni måneder bag tremmer samt efterfølgende udvisning fra Danmark, at han tilbage i juli i år ”købte” en stjålen gravemaskine og læssede den på en stjålet anhænger til en lastbil.
 
Dommen faldt i går i Retten i Næstved.
 
Den polske mand var rejst ind i landet med lastbil fra Sverige, og var kørt direkte til Næstvedområdet. Her koblede han en stjålet påhængsvogn på lastbilen. Han kørte herefter til Slangerup og læssede en stjålet gravemaskine til en værdi af ca. en million kr. på påhængsvognen.
 
Efter at have været i Danmark i mindre end syv timer kørte han retur til Sverige for at tage færgen til Polen. Påhængsvognen med gravemaskine blev dog set på Øresundsbroen af en tidligere medarbejder i det firma, der havde fået påhængsvognen stjålet. Den 34-årige blev herefter anholdt ved færgen til Polen med henblik på udlevering og retsforfølgning i Danmark.
 
Den 34-årige har været varetægtsfængslet siden anholdelsen. Han oplyste under sagen, at han ikke vidste, at gravemaskinen og påhængsvognen var stjålet. Men retten tilsidesatte hans forklaring som utroværdig og dømte derfor for hæleri.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu