Polens tidligere statsminister: Pædofili er tilladt i Danmark

2. december 2014 06:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Polens tidligere statsminister: Pædofili er tilladt i Danmark
Jaroslaw Kaczynski. Foto: Wikipedia.
Jaroslaw Kaczynski. Foto: Wikipedia.

Jaroslaw Kaczynski. Foto: Wikipedia.

I Danmark er pædofili tilladt. Det siger Polens tidligere statsminister, Jaroslaw Kaczynski, i et interview med ugemagasinet Wprost, skriver polennu.dk.

Den bizarre udmelding har fået Danmarks ambassadør i Polen, Steen Hommel til at kræve en forklaring af Kaczynski, der nu er statsminister-kandidat for Lov og Retfærdighedspartiet (PiS).»Pædofili er ikke tilladt efter den danske lovgivning, og ikke accepteret i det danske samfund. Jeg er forundret over, hvordan De kan have belæg for så provokerende udtalelser, og jeg håber, at De vil give mig en forklaring på mit spørgsmål hurtigst muligt,« skriver den danske ambassadør i Polen til Jaroslaw Kaczynski.

Udtalelserne fra Kaczynski vækker hovedrysten hos formanden for Dansk-polsk Ungdom, Poul Dose.

»Kaczynski er jo fuld af løgn. Pædofili er ikke tilladt og på ingen måde accepteret i Danmark. Jeg håber den danske ambassadør får et fornuftigt svar meget hurtigt, ellers må vi overveje at gå aktivt ind i næste års valgkamp og advare unge i Polen mod at stemme på sådan en fremtrædende løgner, der spreder unødigt had og falske fordomme mellem Polen og Danmark,« siger Poul Dose til polennu.dk.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu