Politi advarer mod farlig trend

12. januar 2019 12:54 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Susanne Bier-filmen Bird Box har skabt en farlig trend.

Der var nok nogle, der rystede på hovedet, da Netflix tidligere i januar gik ud for at advare mod den nye Bird Box-trend, hvor folk, inspireret af Netflix’ nye Susanne Bier-film af samme navn, tog bind for øjnene.

Så dumme er der vel ingen, der er i virkeligheden? Åh jo, det er der. For en 17-årig pige der kørte rundt i bil med bind for øjnene har nu foråraget et uheld. Det skriver BBC.

Det skete i byen Layton i den amerikanske stat Utah. Mirakuløst nok kom hverken den 17-årige, hendes medpassagerer eller nogen, fra den bil hun ramte, til skade ved uheldet.

Politiet er nu ude med en advarsel. Lad nu for guds skyld være med at køre i bil med bind for øjnene, lyder det:

– Der er absolut ingen undskylding for at gøre noget så farligt. Ikke bare for dig selv, men for alle andre på vejene, siger Travis Lyman fra politiet i Layton.

Netflix advarer

Filmen Bird Box handler om en familie, der lever med bind for øjnene – og nu er det så blevet smart selv at rende rundt med bind for øjnene.

Youtuberen Morgan Adams er en af dem, der har taget trenden til sig – i en video, hvor hun går med bind for øjnene i et døgn.

Trenden fik tidligere i januar Netflix til at advare – det er altså ikke klogt at gå med bind for øjnene, skriver streaminggiganten i et tweet:

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu