ANNONCE

Politi advares: Racister vil sprede virus bevidst

23. marts 2020 08:39 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

FBI i New York advarer alle betjente om, at ekstremistiske grupperinger vil forsøge bevidst at smitte politi og jøder med coronavirus Covid-19.

Politiet er ekstra udsatte i denne tid med coronavirus. Særligt i USA, hvor FBI i New York har advaret alle deres ansatte om, at racister, neo-nazister og lignende vil forsøge at smitte politiet, men også jøder med coronavirus. Det skriver Abc News.

Det kommer angiveligt af, at de er af den overbevisning, at coronavirus er jødernes idé, for at de kan tjene flere penge.

Artiklen fortsætter efter videoen

Politi, Pas på!

Torsdag informerede FBI fra deres kontor i New York, at politiet var nødsaget til at være opmærksomme på ekstremistiske racistiske grupperinger.

Medlemmer af ekstremistiske grupperinger opfordrer hinanden til at sprede virussen“, sådan lød det i FBI’s alarmering til politiet.

Det er kommet frem, efter at Abc News er kommet i besiddelse af den skriftlige alarmering, som FBI har sendt rundt.

FBI er blevet informeret om, at de ekstremistiske medlemmer, der har fået konstateret coronavirus, skal bruges til at smitte politi.

Det kunne blandt andet være ved tæt kontakt, men det er også blevet eksemplificeret ved at sprøjte med kropsvæsker fra en smittet.

Jøder får skylden

Men de ekstremistiske grupperinger er foruden politiet også ude efter jøder. Medlemmer af grupperingerne bliver også opfordret til at smitte jøder blandt andet ved at møde op, hvor jøder samles, på jødiske arbejdspladser eller ved monumenter, som jøder anser for at være hellige.

Organisationer, der overvåger ekstremistiske racistiske grupperingers beskeder på internettet, har også fået færden af denne opfordring.

I beskederne bliver der ikke lagt skjul på, at medlemmerne skal forsøge at sprede coronavirussmitten til politi og jøder. Sidstnævnte er nemlig grunden til, at coronavirus findes. Ifølge ekstremisterne er det jøder, der har opfundet coronavirus, så de kan sælge flere vacciner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu